Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
Цитата сообщения от victogan отправленного 18 Май, 2015 в 09:39
Трек покажу позже
Сгоняем в Важгинты. Трек в аттаче
А как посмотреть трек с телефона?
Хотелось бы знать километраж, соотношение асфальт-грунт, чтобы рассчитать силы, а то может не потяну
Цитата сообщения от victogan отправленного 18 Май, 2015 в 09:39
Вторник 18.35 около магазина "5 элемент"/"Белмаркет" (ул. Брестская). 50 км в основном неасфальта. Едем по последнему, отстающих ждём. Трек покажу позже
+1
Толькі што прачнуўся, калі паспею прачнуцца паўнавартасна і паесці, то дадамся.. Але хутка ехаць не змагу, учора забіваў ногі прысяданнямі. Знайшоў нейкую методыку на 30 дзён.. Правяраю яе ) І што такое "аттач"? ))
І што такое "аттач"? ))
Цитата сообщения от abaryhien отправленного 19 Май, 2015 в 14:44
І што такое "аттач"? ))
А я ўжо ведаю!)) Гугл сабака - пісьменны. Вось толькі як менавіта гэта ўкладанне адкрыць.. каардынаты.. нічога такога няма.. Зміцер, можа ты скінеш скрын? ;)
Пользуйте Ози Эксплорер и учите матчасть //-(
В конце концов тупо загрузите в GPSies
Я с телефона ни Ози открыть, ни загрузить на gpsies не могу!
Ды я ўсё па зносіў, маткад і той на мінулым тыдні сышоў з кампа) А Компас нажаль не жадае хутка адаптоўваць, а мне затлумляцца лянота... Тут складанасць мацней - я не ў курсе дзе знаходзіцца "Белмаркет". Дзе 5 элемент ведаю - на Тэльмана. Іншага 5-го элемента не ведаю)
Цитата сообщения от victogan отправленного 19 Май, 2015 в 15:27
Я с телефона ни Ози открыть, ни загрузить на gpsies не могу!
Я табе скрыны ў вк скінуў )
гугл ерз успешно открывает плт. //-(
трек уныл. одни поля. |-))
Трек огонь! http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ymgsfabqytsfhhic
Всем спасибо за толпу :P Фотки давайте.
Трек огонь! http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ymgsfabqytsfhhic
Всем спасибо за толпу :P Фотки давайте.
Фотки будут позже))
Гэта я першы раз паехаў з вамі ў абсалютна новым для мяне рэжыме..
Як для пачаткоўца, не будзем лічыць мае адмазкі з забітымі нагамі пасля трэніровак, але УКАТАЛІ вы мяне сёння!!! ;D
Звычайна я езджу як турыст фотааматар і не было яшчэ такога каб я ехаў на працягу трох гадзін без прадышак.. так-так.. Калі вы адпачывалі - я толькі паспяваў прыехаць і мы ехалі далей - ніякага адпачынку! :) Але дзякуй за кампанію і настрой, як для першага разу - то я атрымаў нядрэнны трэніравальны заезд!
А трэк сапраўды не са слабых - пашанцавала ж мне ў першы раз і на такую прыгажосць :)
з.ы. звычайна я паспяваю зрабіць сотні фатаграфій за свае покатушкі, а сёння толькі адну змог зрабіць)