Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
с 2020 года Pride Dirt на осях...
ГРЭВЭЛ это ругательство на белорусском языке
Нешта тут занадта ціха ў апошні час, ніхто больш не мроіць аб жвіравіках ? 😆
Цяпер жаш ня та праблема, каму трэба той купіў. Прынамсі прапановы ёсць, былі б грошы.
А тое што ціха - я такасама нядаўна падумаў "А дзе ўсе?". Хуткі пожук паказаў на Онлайнер-Веломанія. Зайшоў туды - і хучэй назад! Тут ціха, спакойна.
Гм... Небагата прапаноў... І пэўна неўзабаве будзе яшчэ меньш. Але затое цяпер ўсе ведаюць, што гума патрэбна 700-45/650-50. Няма аб чым спрачацца, вось народ і паастыгнуў. Але гэта напэўна.
жизнь нынче бурлит в телеге... gravel belarus в поиске ...
Выходзіць, што марыць раварысты не перасталі, а проста збеглі адгэтуль. А нейки нявызначаны адсотак, наўпрост у галоўны бастыён стабільнасці ў краіне - onliner 😃. Прагледзеў адным вокам іх падфорум з мілагучнай назвай "веломания", актыўнасць там досыць вялікая. Strange things happen...
Телега хороша для организации/координации покатушек, для остального формат форума имхо удобнее. Да и интерес у меня праздный в этом вопросе, т.к. никогда не был владельцем грэвела.
Точнее был у меня что-то вроде endurance plus, с возможностью воткнуть с микроскопическими зазорами 650х47, в случае острой необходимости. И вот он мне нравился, но текущие гравийники ничего кроме улыбки/недоумения/улыбки недоумения не вызывают.
Ну, які там фармат зручнейшы... Што за сэнс у форуме, калі тут нікога няма. Я тут па інэрціі, бо такая іконка захавалася. Форумы, яны ж бадай ўсе аднолькавыя - трох-пяцёх актывістаў ўсё засіраюць. Нашто яно мне.
У бягучым стане сэнсу яго існавання амаль ужо няма, але я пакуль працягну рухацца па інэрцыі...
Памерла тема
Давно все перешли в телеграм.
Какой-то специальный канал?